PSG Fotbollströja, Atletico Madrid Tröja

 

billiga fotbollströjor barn

Memphis Depay verkar ha hamnat i en stor

de spanska giganterna har designa egna fotbollströjor vidal på väg att lämna

Barcelonas jakt på Memphis Depay verkar ha hamnat i en stor stötesten efter att Lyons president Jean-Michel Aulas hävdade att klubben inte kan lämna ett erbjudande på grund av att deras ekonomi är lamslagen av coronakrisen.

De spanska giganterna har varit i jakten på Lyon-yttern i sommar när de vill stärka sin anfallslinje - med den nya chefen Ronald Koeman som hoppas kunna återförenas med Depay efter att ha tränat honom med Holland.

Men Lyons president har hällt kallt vatten över Barcelonas rörelse på 28 miljoner pund efter att ha hävdat att Josep Bartomeu ringde honom för att säga att de inte kan lägga ett erbjudande på Depay på grund av det ekonomiska nedfallet från coronakrisen.

PSG Fotbollströja Aulas" ord har försatt Depay i limbo i sommar, där Manchester United enligt uppgift inte har för avsikt att använda sin återköpsoption på 26-åringen.

Enligt talkSPORT har United inget intresse av att gå vidare för Depay efter att han utstått två hemska säsonger på Old Trafford mellan 2015-2017.

United hade återköps- och försäljningsklausuler inkluderade i affären när Depay gick med i den franska sidan för cirka 17 miljoner pund.

Atletico Madrid Tröja Depay har fångat Barcelonas uppmärksamhet tack vare sin fina form under de senaste säsongerna för Ligue 1-dräkten Lyon.

Sedan han kom till Lyon har Depay visat mycket mer mognad och har förbättrats från sina dagar på Old Trafford och gjort 57 mål på 140 matcher.

Depay gjorde en fantastisk start på den nya säsongen för Lyon som gjorde ett hattrick i sin öppningsseger med 4-1 över Dijon samtidigt som de gjorde ett nätta i tisdagens 2-1-förlust mot Montpellier.

Om Barcelona vill få sin man måste de samla in viktiga medel på transfermarknaden innan den stänger - med sådana som Luis Suarez och Arturo Vidal på väg att lämna.

Barcelona Trikot

portugal drakt