Everton Fotballdrakt, Sverige Drakt Barn

 

Billige Fotballdrakter

Liverpools assisterende hovedtrener Pep Lijnders har

de røde har vært sterke kjøp fotballdrakter siste 17 slike kamper

Liverpools assisterende hovedtrener Pep Lijnders har beskrevet Liverpools angripere som «som rovfugler fra Jurassic Park» etter 5-0-hammeringen til Manchester United.

De røde har vært sterke denne sesongen, og deres tall på 41 mål i alle konkurranser ble bare bedret av Bayern München blant lag fra Europas fem beste ligaer.

Everton Fotballdrakt Mohamed Salah har vært ansvarlig for 15 av disse målene, noe som gjør ham til den nest høyeste målscoreren blant Europas elite denne sesongen, bak Robert Lewandowski.

Sadio Mane og Roberto Firmino har seks hver, mens, og Diogo Jota – som scoret mot United på søndag – har fire på sitt navn.

Hver av Liverpools spiss har vært i fantastisk form og Lijnders legger det til at Jurgen Klopps menn går tilbake til det grunnleggende.

Sverige Drakt Barn Med sitt hat-trick på Old Trafford har Salah nå scoret i klubbrekord 10 påfølgende kamper for Liverpool i alle konkurranser.

Den egyptiske landslagsspilleren, som overgikk Didier Drogba som den høyestscorende afrikaneren i Premier Leagues historie med 106 mål, forventes å hvile mot Preston.

Takumi Minamino scoret to ganger og Divock Origi var i mål da Liverpool feide til side Norwich City 3-0 i siste runde, og begge spillerne står i kø for å starte igjen på Deepdale på onsdag.

Lijnders bekreftet at James Milner vil gå glipp av Liverpools neste fire kamper før landskamppausen med en hamstringskade pådratt seg i seieren på Old Trafford.

Naby Keita kom også ut i den kampen etter en sterk utfordring fra Paul Pogba, som fikk rødt kort, men Liverpools assistent kunne gi en mer positiv oppdatering på midtbanespilleren.

Liverpool reiser til Preston med sikte på å holde liv i sin gode rekord mot motstandere i lavere ligaer i EFL Cup, etter å ha gått videre fra 16 av sine siste 17 slike kamper.

Valencia Tröja

Kjøp Finland Landslagsdrakt