fotbollströjor barn

teknisk spetskompetens som skulle passaIlkay Gundogans fantastiskaFotbollströjor Sverigechelsea, under tiden, hade fotbollströjor för barn positionen den här säsongen


Ilkay Gundogans fantastiska formkörning under det nya året gjorde honom till Citys ledande målskytt med 13 mål mot sitt namn, bra för niondeplatsen i den gyllene stöveloppet. Chelsea, under tiden, hade ingen spelare att nå dubbelsiffror över 38 matcher. Deras bästa målskytt var Jorginho med sju. Alla var straffar.

När han talade till CBS Sports hade Jorginho ett tungt meddelande för de Chelsea -spelare som arbetar längre upp på planen än honom. 'Kom igen grabbar, jag kan inte bli målskytt för laget också!'

fotbollströjor sverige När anfallarna inte gör mål är det liten överraskning att Pep Guardiola och Thomas Tuchel har provat andra i rollen. Detta kan verkligen vara en final där båda cheferna ställer upp med anfallare som snarare är som playmakers eller nummer 10: a Kevin De Bruyne för City och Kai Havertz för Chelsea.

fotbollströjor Det är inte garanterat, särskilt när det gäller Tuchel. Spelplanen som tog honom till två segrar från två matcher mot City var i stor utsträckning baserad på att släppa loss Timo Werner bakom motståndarförsvarets höga linje, men den snabba anfallaren har kämpat framför målet och missat en rad frestande chanser den här säsongen . Olivier Giroud saknar kanske benen på nästan 35 för att konsekvent börja för Chelsea och Tammy Abraham verkar ha glidit i onåd hos sin manager.


fotbollströjor sverige Som sådan har Tuchel i några av säsongens största matcher, inklusive andra etappen i Champions Leagues semifinalvinst över Real Madrid, lämnat den centrala platsen i sina tre främsta till Havertz. Även om han flyttade från Bayer Leverkusen som en av de mest allmänt beundrade unga utsikterna i världsfotboll, var det alltid något förvirrande med 21-åringen. Han är en nyfiken blandning av höjd, hastighet och teknisk spetskompetens som skulle passa mer än naturligt i den slående positionen om han inte såg så hemma ut som en playmaker med löpare på båda sidor av honom.

kjøpe fotballdrakter 'Jag brukade spela det ibland på Leverkusen också', säger Havertz till CBS Sports. 'Jag gillar inte den riktiga siffran nio, jag gillar bara något däremellan. Det passar mig väldigt bra, jag känner mig väldigt trygg där och de senaste matcherna var bra. Jag hoppas att jag fortsätter spela så här. Kanske det' är svårare för försvarare att jag inte gör de löpningar de är vana vid.

För Chelsea kan Havertz göra lite av allt i den centrala rollen. Hans tendens att släppa djupt erbjuder en länkman mellan den djupt sittande mittfältduon och inre forwards som Christian Pulisic, Werner och Mason Mount när han spelar den rollen. Till skillnad från andra alternativ för Tuchel på anfallaren, kan Havertz hålla sina sidors attacker i rörelse i den sista tredjedelen. andra positioner och än någon annan anfallare som har spelat ett betydande antal minuter på positionen den här säsongen.


roma drakt
Maglie Calcio 2022
fotballdrakt barn
fodboldtrøjer
kjøpe fotballdrakter
Maglie Calcio 2022
tottenham trøje
billige fotballdrakter
matchtröjor fotboll
Maglie Calcio 2022
arsenal trøje