fotbollströjor barn

passande spelare har varit inkonsekventaKanske om Thiago hade kommit in i klubben som han 

Real Madrid Tröja Billigt, Köpa Fotbollströjor, Arsenal Tröja, Billiga Fotbollströjor

 fem bokningar den här kjøpe fotballdrakter salah och diogo


Det är inte som om han gör upp med sitt defensiva bidrag. Fem bokningar den här säsongen markerar honom som något ansvar.

Kanske om Thiago hade kommit in i klubben som han förväntade sig-den allsmäktige som torkade Champions League sedan Premier League under på varandra följande säsonger med sin blitzkriegfotboll-hade det varit lättare.

real madrid tröja billigt I stället, med Liverpool en scatty imitation av deras titelvinnande jag den här säsongen, har han funnit sig försöka assimilera med skiftande sand runt honom.

Virgil van Dijk har naturligtvis varit en viktig miss, Jordan Henderson också och alldeles för många passande spelare har varit inkonsekventa och långt under sitt bästa under säsongen.

köpa fotbollströjor Hans inklädningsperiod hjälpte inte genom att drabbas av Covid-19 när han kom och sedan sitta utanför sidan i två och en halv månad av en knäskada.


arsenal tröja Kanske har Premier League visat sig för snabbt och fysiskt för 30-åringen. Kanske passar inte Liverpools behov av snabbhet honom.

Om så är fallet är det en besvikelse för när du tittar på honom på bollen slår det dig i ansiktet att han är en elegant operatör.

billiga fotbollströjor Det fanns ett talande exempel på onsdagskvällen när han försökte välja Andy Robertson när Liverpool desperat jagade ett mål bara för att bollen skulle springa ofarligt ur spel.

Thiago tänker på ett sätt, hans lagkamrater tänker det andra. Historien om hans vistelse på Merseyside hittills.Bland deras huvuduppgifter är att ersätta Gini Wijnaldum, med Brightons Yves Bissouma - som enligt uppgift vill sluta med måsarna - bland huvudkandidaterna.

Bissouma skulle ersätta Wijnaldums energi och dynamik samt hans bollvinnande och bollhållningsförmåga i mitten, även om han inte skulle erbjuda så mycket mer offensivt.

Den engelske landskampen har bara spelat 235 minuter Premier League -fotboll den här terminen medan Keita på samma sätt har samlat på sig bara 521 minuters action i mitten. Den alltid tillgängliga Wijnaldum har spelat 2 702 minuter däremot.

Medan Thiago Alcantara gjorde sitt första mål i Liverpool-färger i lördagens 2-0-seger mot Southampton, är hans roll att diktera spelet snarare än att vara det som ger den direkta poängen.

Liverpool vill att en annan forward ska erbjuda större bidrag med Sadio Mane och Roberto Firmino som är överväldigande denna period jämfört med Mohamed Salah och Diogo Jota.


köpa fotbollströjor