Billige Fotballdrakter
holde sin plass til venstre


Ole Gunnar Solskjaer har rikelig med arbeid


Manchester United Drakt, Manchester United Drakt Barnde røde djevlene er bestille fotballdrakter slår 22 mål i 25 kamper

Manchester Uniteds årlige travle sommeren overføringsaktivitet er rett rundt hjørnet, og Ole Gunnar Solskjaer har rikelig med arbeid å gjøre i markedet i år. De røde djevlene er angivelig satt til å målrette en senter-tilbake og høyre, men det kan være andre alternativer på bordet i de kommende månedene.
Mellom pinnene, Solskjaer er satt for å gjøre en kuttehusbeslutning. Det virker høyst sannsynlig at det bare vil være en førsteklasses målvakt neste sesong, og Dean Henderson er i pole posisjon for å seire.
David de Gea kan fortsette og hjelpe deg med å frigjøre noen midler til å tilbringe andre steder, og det kan være en annen sentral forsvarende i byen ved starten av neste sesong.
Danken har blomstret på lån på Fulham denne sesongen, og tiltrekker nå interesse fra de som United and Tottenham.
manchester united drakt Hans lederskap, luftfartøy og forbigående evne foreslår at han har det som trengs for å spille sammen med Harry Maguire, med Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka som fullfører backlinjen.
Forutsatt at han forblir på United, han vil mest definitivt starte mens declan ris er en annen spiller Ed Woodward kan målrette.
manchester united drakt barn West Hams interesse for Jesse Lingard kan friste dem til et trekk for å holde midtbanespilleren, som ville være den ideelle passformen for United.
fodbold trøje Foran ham plukker Bruno Fernandes seg som No 10 og er mannen forente behov for å fortsette å bygge teamet rundt.
Marcus Rashford vil holde sin plass til venstre mens rapporter i Italia hevder at Juventus 'Dejan Kulusevski er av interesse for United.
Forward har slitt denne sesongen i Torino, men mange føler at han fortsatt har potensial til å bli et spesielt talent.
Gjennom midten kan det også være endringer med Edinson Cavanis fremtid fremdeles ubestemt da han retter seg mot en retur til Sør-Amerika.
Erling Haaland er langt ut av Unitedes prisklasse, men et annet levedyktig alternativ er Andre Silva av Eintracht Frankfurt.
Silva har naturlig kjemi med Fernandes fra sin tid sammen med Portugal og har vært kraftig denne sesongen i Bundesliga, og slår 22 mål i 25 kamper.

billige fotballdrakter

kjøpe fotballdrakter