tyske anfallaren har dock visat


Alonso spelade igen 45 minuter mot Barnsley i


Billiga Fotbollströjoralonso spelade igen 45 fotbollströjor online uppvisningar mitt i parken

Han har fått en andra chans av Lampards ersättare Tuchel och spelade också hela 90 minuter i London-derbyvinst på Spurs i en vänsterback-roll i den tyska 3-4-2-1-formationen.
Alonso spelade igen 45 minuter mot Barnsley i FA-cupen på torsdagskvällen innan han byttes ut i halvtid av Emerson Palmieri, som också var ogynnsam under Lampard.
Men Richards, som spelade med före detta Bolton-försvararen Alonso på Fiorentina, tror att tränaren i Spanien kan bli en spelare av stor betydelse igen på Stamford Bridge under Tuchel.
billiga fotbollströjor Alonso var nummer ett alternativ till vänster under Antonio Conte när Chelsea vann ligan 2016-17 och 2017-18 när de vann FA-cupen.
Han gav 14 mål och sju assist på 83 matcher under Conte och var också huvudalternativet under Maurizio Sarri när han gav fyra mål och sju assist.
billiga fotbollströjor Trots att han också producerade sju direkta målbidrag i Premier League i Lampards första säsong, var han in och ut ur laget förra mandatperioden och föll sedan i oförmåga efter att hans tidigare chef integrerat Chilwell i startuppställningen.
Men han ser ut att få ytterligare en serie spel under Tuchel, som verkar vara ett fan av den anfallssinnade backen.
Antonio Rudiger har under tiden stöttat Chelsea-lagkamraterna Kai Havertz och Timo Werner för att så småningom lösa sig i Premier League-livet.
Duon var två av Bundesligas ljusaste artister förra säsongen men har ännu inte hittat sin bästa nivå i England.
fodboldtrøjer Werner har gått 14 Premier League -matcher utan mål och hans dåliga form, som tillför Havertzs ​​kamp, ​​spelade sin roll i Frank Lampards uppsägning förra månaden.
Den tyske anfallaren har dock visat livstecken och har hjälpt alla Chelseas tre senaste Premier League-mål i en 1-0-seger i Tottenham och en 2-0 bortaseger mot Sheffield United.
Ingen var inblandad i Barnsley med Werner vilade och Havertz missade träningen på onsdagen efter att ha varit frånvarande från Chelseas två senaste ligautflykter med en 'liten fråga'.


Cesar Azpilicueta är en, med Blues -kaptenen villig att kasta sig in i vad som helst för lagets bästa.
Det finns också Olivier Giroud, som gärna gör det smutsiga arbetet på förhand trots att han inte alltid är garanterad att starta.
Det har varit ett par månader för den engelske landskampen, som har tystnat sina kritiker med några sensationella uppvisningar mitt i parken.

barcelona tröja

nueva Camisetas Fútbol