Real Madrid har United bytt


Frankrike Fotbollströja, Liverpool Tröjaefter varanes ankomst från köp fotbollströjor planer för säsongen

Tom Heaton har också skrivit på som klubbens tredje målvakt för att ge Ole Gunnar Solskjær mer truppdjup.
Efter Varanes ankomst från Real Madrid har United bytt uppmärksamhet till andra transfermål.
Att signera en central mittfältare verkar vara högsta prioritet med Nemanja Matic för närvarande det enda alternativet att spela i en defensiv roll tillsammans med Fred och Scott McTominay.
frankrike fotbollströja Solskjær kan vara flexibel med Donny van de Beek och Paul Pogba, men båda utnyttjas bättre längre upp på planen.
Fred och McTominay har varit det föredragna paret under de två första säsongsmatcherna och spelat in bakom Bruno Fernandes med Pogba utanför.
Men tillgängligheten för både Saul och Camavinga har larmat United -tjänstemän om ett eventuellt drag sent i fönstret.
liverpool tröja Atletico Madrid är beredda att sälja Saul om ett lämpligt erbjudande kommer in medan Rennes inte vill förlora Camavinga gratis när hans kontrakt löper ut nästa år.
nueva Camisetas Fútbol Ajax Det hävdas att att signera en mittfältare är mer en prioritet för United än att ta in skydd på högerbacken för Aaron Wan-Bissaka.
Men rapporten tillägger att United måste samla in pengar med spelares försäljning innan han flyttar för antingen Saul eller Camavinga.
Jesse Lingard verkar mest trolig att lämna med West Ham som behåller sitt intresse för mittfältaren.
United har redan avvisat ett tillvägagångssätt från West Ham med Solskjær som nyligen föreslår att den engelske landskampen är en del av hans planer för säsongen.

Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo

jalkapallo pelipaidat