Pape Sarr och klubben hade tydligen samtal med


Fotbollströjor Sverige, Juventus Tröjaspurs har nu riktat sin köp fotbollströjor händer med ndombele

Norra London -sidan har haft fullt upp på transfermarknaden i sommar och hämtat Sevilla -kantspelaren Bryan Gil och Atalanta -backen Christian Romero, medan Pierluigi Gollini har lånat till klubben.
Spurs har nu riktat sin uppmärksamhet mot den högt rankade franska ungdomen Pape Sarr och klubben hade tydligen samtal med Metz-ordföranden Patrick Razurel tidigare i veckan.
fotbollströjor sverige Eftersom Spurs mittfältare Tanguy Ndombele tydligen kommer att lämna klubben i sommar, eventuellt för Bayern München, kan klubben fortfarande söka ytterligare en värvning i mitten.
Med Sarr kvar i sitt hemland i ytterligare 12 månader, kommer Spurs att vara ett manljus om Ndombele lämnar.
juventus tröja Den förlusten lämnade Lyon 17: e plats i Ligue 1-tabellen efter två matcher och resulterade i att ett antal förstalagsstjärnor säljs när chefer ser ut för att lösa ett 'attitydproblem' i klubben.
frankreich nationalmannschaft trikot En rad Premier League -klubbar har placerats i hög beredskap och Tottenham kommer att möta en kamp om att fånga spelaren.
Liverpool är tydligen sedan länge beundrare av mittfältaren, medan Arsenal sägs vara intresserat av att ta 23-åringen till Emirates.
Även om Sarr ser ut att vara på väg till Spurs, är det också fortfarande en möjlighet att signera Aouar. Det kan dock bero på vad som händer med Ndombele.

billige fotballdrakter

magliette calcio