billiga fotbollströjor
publikationen rapporterar att hans nuvarande


The Scotsman att Postecoglou skulle kunna ta in tidigare


Barcelona Tröja, Dortmund Tröjakällor har indikerat för fotbollströjor med tryck billigt är med i tävlingen

Celtic kan vara redo för en total australiensisk makeover med Ange Postecoglou som inte är den enda managern från down under set som får en ny roll med Hoops, enligt lokala rapporter.
Källor har indikerat för The Scotsman att Postecoglou skulle kunna ta in tidigare Socceroo och Melbourne Victory-tränaren, Kevin Muscat, som sin assistent i Celtic, om hans utnämning som manager skulle göras officiell.
barcelona tröja Muscats utnämning skulle säkert höja ögonbrynen i Glasgow med tanke på att 47-åringen spelade en säsong för de bittra rivalerna från Rangers 2002-03.
Som spelare var Postecoglou Muscats kapten i South Melbourne innan relationen mellan master och lärling fortsatte i Melbourne Victory, där de var manager respektive assistent 2012-13.
dortmund tröja Båda har sedan dess prövat lyckan med att klara sig utomlands - och Postecoglous aktier har skjutit i höjden som manager för J-League-outfiten Yokohama F Marinos.
belgien trikot Samtidigt blev Muscat manager för den belgiska toppdivisionssidan St Truiden, även om han bara varade i rollen i sex månader.
Australiska källor har sedan gamla The Scotsman att Muscat finns på Postecoglous lista, även om publikationen rapporterar att hans nuvarande assistent i Yokohama, Arthur Papas, också är med i tävlingen.

køb fodboldtrøjer

sverige tröja barn